Besiktningsingenjör i Stockholmsområdet


Arbetsuppgifterna för denna tjänst innebär att genomföra besiktningsuppdrag på plats hos kund där du utför kontroller av olika typer av lyftanordningar som till exempel hissar, kranar och portar. Efter internutbildning och praktik kommer du att ansvara för egna kundkontakter och besiktningar med uppbackning från övrig personal i företaget.

Du arbetar självständigt i ett team vilket innebär att det viktigt att du har lätt för att strukturera ditt arbete samt är bra på att samarbeta och kommunicera i grupp.
Då tjänsten innefattar en stor del kundkontakt är det viktigt att du har lätt för att etablera kontakter samt att du uttrycker dig väl på svenska, både i tal och i skrift.

Lämplig erfarenhet och bakgrund för denna tjänst är högskoleingenjör alternativt teknisk gymnasiekompetens med erfarenhet från området lyftanordningar.
Erfarenhet från hissbranschen är ett krav, kontrollbranschen eller lyftbranschen är meriterande.

Eftersom tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

Skicka din ansökan med bifogat CV. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-05-31. Frågor angående tjänsten skickas till ansokan@slpab.se

 Skicka in din ansökan här

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • * Obligatoriskt fält. Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter under "Om SLP- Personuppgifter" *

SLP Hiss & Lyftbesiktning AB
Göteborgsvägen 18 
445 57 SURTE
Växel: 031-53 43 90
E-post: kundtjanst@slpab.se 
Fakturafrågor: fakturaservice@slpab.se