Vi söker nu en engagerad besiktningstekniker i Mellansverige!


SLP Besiktning är ett företag med korta beslutsvägar och snabba slutförda besiktningar.  
Vi besiktigar hissar, portar samt övriga lyftanordningar enligt gällande lagkrav från Boverket och
Arbetsmiljöverkets område. Företaget bildades år 1994 och har kontor både i Göteborg och Uppsala. 
År 1995 blev vi ackrediterade av Swedac. Vi hjälper våra kunder att regelbundet utföra kontrollbesiktningar på deras lyftanordningar. Läs mer om oss på www.slpab.se.
 
Vill du vara med att ge våra kunder förstklassig service i form av kontrollbesiktning på lyftanordningar?
I så fall kan tjänsten som besiktningstekniker på SLP Besiktning vara tjänsten för dig!
 
SLP Besiktning präglas av en stolt ”vi” känsla där alla är med och utför en förstklassig service ute hos kund och bidrar till vårt goda resultat. Företaget har en mycket god struktur med avdelningar för besiktning, ekonomi och för marknad, HR och administration. Idag är vi 14 anställda totalt. Vi är ett tillväxtföretag med ökad efterfrågan och för att möta detta behöver vi  förstärka företaget med ytterligare en besiktningstekniker. 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att genomföra besiktningsuppdrag på plats hos kund där du utför kontroller av olika typer av lyftanordningar som till exempel hissar, kranar och portar.
Våra kunder kan vara allt från byggarbetsplatser, där vi utför besiktning som sista led i byggnationen. Du kan även vara ute hos privatpersoner som just fått sin första hissanordning, som gör skillnad för deras livskvalité. Den ena dagen är inte den andra lik, så det är bra om du gillar omväxling. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder ett självständigt, rörligt och roligt arbete ute på fältet, där du planerar din resrutt själv så effektivt som möjligt. Du utgår hemifrån för att spara tid och vi erbjuder tjänstebil.
Till din hjälp har du kollegor som du samarbetar med vid behov och som backar upp dig med internutbildning och praktik tills du blir varm i kläderna. Vi gör allt för att du skall lyckas i ditt jobb och bli en del av vårt goa gäng.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tekniskt gymnasium alternativt  högskoleingenjör med erfarenhet från området lyftanordningar. Erfarenhet från hissbranschen är ett krav, kontrollbranschen eller lyftbranschen är meriterande. Det krävs även att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och målinriktad. Då vi levererat service av högsta kvalité förutsätter vi att du är noggrann, ordningsam och är en bra lagkamrat.
 
För tjänsten behöver du kunna flytande svenska i tal och skrift eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter och även dokumentation. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.
 
Välkommen med din ansökan!
Vi tar emot ansökningar löpande, så ansök redan idag.
 
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Fast
Körkort ; B krav
Placeringsort: MellansverigeSkicka in din ansökan här

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • * Obligatoriskt fält. Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter under "Om SLP- Personuppgifter" *

SLP Hiss & Lyftbesiktning AB
Göteborgsvägen 18 
445 57 SURTE
Växel: 031-53 43 90
E-post: kundtjanst@slpab.se 
Fakturafrågor: fakturaservice@slpab.se